Ποιότητα Βαθμολογίας Βαθμού Όλα τα ελαστικά φορτηγών χάλυβα Radial Dumper

Ποιότητα Βαθμολογίας Βαθμού Όλα τα ελαστικά φορτηγών χάλυβα Radial Dumper

Η ποιότητα της παραγωγής είναι η σωστή γραμμή της επιχείρησης, το πρόγραμμα OTR μας κάνει επίσης μεγάλη ανάπτυξη στην τεχνολογία και στη νέα έρευνα παραγωγής.
Ποιότητα βαθμολογίας ποιότητας όλα τα ελαστικά χάλυβα με ακτινικό ανατρεπόμενο φορτηγό έχουν πωληθεί σε περισσότερες από 80 χώρες και περιοχές με βάση την τέλεια ποιότητα και το εξαιρετικό σύστημα εξυπηρέτησης μετά την πώληση.

Λεπτομέρεια προϊόντος

1. Εισαγωγή προϊόντων

Ποιότητα βαθμολογίας ποιότητας όλα τα ελαστικά χάλυβα με ακτινικό ανατρεπόμενο φορτηγό είναι εξοπλισμένα με προηγμένο εξοπλισμό κατασκευής από τήξη, εξώθηση, κοπή, χύτευση και βουλκανισμό.

Διάφορες πρώτες ύλες όπως καουτσούκ, σύρμα χάλυβα και αιθάλη αγοράζονται μόνο από κορυφαίους προμηθευτές, γεγονός που εγγυάται αποτελεσματικά τη σταθερή ποιότητα των προϊόντων.


2. Παράμετρος προϊόντος (προδιαγραφή)


3. Χαρακτηριστικό προϊόντος και εφαρμογή

Ποιότητα βαθμολογίας ποιότητας όλα τα ελαστικά χάλυβα με ακτινικό ανατρεπόμενο φορτηγό με καλή πρόσφυση και άνεση λειτουργίας. Αντοχή στη θερμότητα για υψηλή ταχύτητα και αντίσταση κοπής. Καλή αντίσταση διείσδυσης. Κατάλληλο για πολλές συνθήκες εργασίας.

Βαθύ πέλμα με ανθεκτικά πτερύγια και προστατευτικά πλευρικού τοιχώματος. Ειδικά σχεδιασμένο για μεγάλα ανατρεπόμενα φορτηγά που ασχολούνται με τη χωματουργική. Υψηλή αντοχή στο κόψιμο και το σκίσιμο για μεγάλη διάρκεια πέλματος


4. Λεπτομέρειες προϊόντος

Ποιότητα βαθμολογίας ποιότητας όλα τα ελαστικά χαλύβδινων ανατρεπόμενων φορτηγών με ανώτερη άνεση οδήγησης.

Βέλτιστη πρόσφυση και αυτοκαθαρισμός.

Εξαιρετική σταθερότητα και τρεις διαφορετικές ενώσεις για διαφορετικές συνθήκες εργασίας.


5. Προσόντα προϊόντος

Εργαστήριο προεπεξεργασίας


Εργαστήριο χύτευσης


Εργαστήριο βουλκανισμού


6. Παράδοση, αποστολή και εξυπηρέτηση

7. Συχνές ερωτήσεις

A. ποιο είναι το MOQ; - Ένα δοχείο 20 ποδιών και μπορεί να αναμιχθεί.

Β. Ποια εγγύηση για τα ελαστικά; - Εντός 2 ετών από την ημερομηνία B / L.Hot Tags: A Grade Rating Quality All Steel Radial Dumper Truck ελαστικά, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρική, προσαρμοσμένη, χαμηλή τιμή

στέλλω ερώτηση

αναφέρω προϊόν