Η Dongying Haorun Chemical Co., Ltd ιδρύθηκε το 2010, βρίσκεται στην πόλη Dongying, στην επαρχία Shandong, δίπλα στο λιμάνι Dongying και 200 ​​χιλιόμετρα μακριά από το λιμάνι Qingdao.

Η βολική τοποθεσία μεταφοράς και η μοναδική υποστήριξη πολιτικής παρέχουν καλές συνθήκες για την ανάπτυξη των επιχειρήσεων.

Είμαστε μια επαγγελματική εταιρεία βαρέων φορτηγών οχημάτων που ενσωματώνει σχεδιασμό, Ε & Α, παραγωγή και πωλήσεις και εξυπηρέτηση μετά την πώληση.

Η εταιρεία διαθέτει επαγγελματική ομάδα Ε & Α και κέντρο ανάπτυξης και δοκιμών τεχνολογίας, αξιοποιώντας την εμπειρία και την τεχνολογία των διάσημων ιαπωνικών και ευρωπαϊκών εργοστασίων, και έχει δεσμευτεί για ελαστικά εκτός δρόμου, συμπαγή ελαστικά και ελαστικά ορυχείων βαρέως τύπου.

Η τεχνολογία παραγωγής και εφαρμογής ελαστικών φορτηγών αναβαθμίζεται και αναπτύσσεται για να παρέχει στους καταναλωτές καλύτερα προϊόντα και υπηρεσίες.

Προς το παρόν, η εταιρεία διαθέτει δύο μάρκες ελαστικών "TENACH" και "MEGARUN".

Τα ελαστικά σειράς μηχανικής και τα ελαστικά βαρέων φορτηγών εξόρυξης έχουν δοκιμαστεί στην εγχώρια αγορά και έχουν λάβει πιστοποίηση "CCC" της Κίνας και ξένες πιστοποιήσεις DOT, ECE, SNI και άλλες αγορές.

Τα προϊόντα συνεχίζουν να πωλούνται καλά σε αγορές όπως η Ευρώπη, η Αμερική, η Νοτιοανατολική Ασία, η Ρωσία, η Μέση Ανατολή και η Αφρική.

Η εταιρεία θεωρεί "σταθερή ποιότητα, τυποποιημένη αγορά, λογική τιμή, έγκαιρη παράδοση, τέλεια εξυπηρέτηση και καλή φήμη" ως βασικές αρχές της και ανυπομονεί να συνεργαστεί μαζί σας για μια win-win κατάσταση.