Όλα τα ελαστικά χάλυβα Radial Bus

Όλα τα ελαστικά χάλυβα Radial Bus

Η ποιότητα της παραγωγής είναι η σωτηρία της επιχείρησης, το πρόγραμμα TBR μας κάνει επίσης μεγάλη ανάπτυξη στην τεχνολογία και στη νέα έρευνα παραγωγής.
Όλα τα χαλύβδινα ακτινικά λεωφορεία έχουν πωληθεί σε περισσότερες από 80 χώρες και περιοχές με βάση την τέλεια ποιότητα και το εξαιρετικό σύστημα εξυπηρέτησης μετά την πώληση.

Λεπτομέρεια προϊόντος

1. Εισαγωγή προϊόντων

Όλα τα ελαστικά χάλυβα ακτινικού διαύλου είναι εξοπλισμένα με προηγμένο εξοπλισμό κατασκευής από τήξη, εξώθηση, κοπή, χύτευση και βουλκανισμό.

Διάφορες πρώτες ύλες όπως καουτσούκ, σύρμα χάλυβα και αιθάλη αγοράζονται μόνο από κορυφαίους προμηθευτές, γεγονός που εγγυάται αποτελεσματικά τη σταθερή ποιότητα των προϊόντων.


2. Παράμετρος προϊόντος (προδιαγραφή)

 

3. Χαρακτηριστικό προϊόντος και εφαρμογή

Όλα τα χαλύβδινα ελαστικά ακτινικού λεωφορείου έχουν σχεδιαστεί για όλες τις θέσεις τροχών του λεωφορείου, κατάλληλα για μεταφορά μεσαίας και μεγάλης απόστασης, καλές ασφαλτοστρωμένες οδικές συνθήκες και αυτοκινητόδρομο.


4. Λεπτομέρειες προϊόντος

Ακτινικά ελαστικά ελαφρού φορτηγού με τέσσερις αυλακώσεις ζιγκ-ζαγκ και στιβαρές διαμήκεις πλευρές έχουν σχεδιαστεί για να μειώνουν την απόσταση φρεναρίσματος και να ενισχύουν την ασφάλεια οδήγησης.

Η καινοτόμος ένωση των ώμων μειώνει την πίεση επαφής του μοτίβου και την ακανόνιστη φθορά για την αύξηση της χιλιομέτρου.

 

5. Προσόντα προϊόντος

Εργαστήριο προεπεξεργασίας


Εργαστήριο χύτευσης


Εργαστήριο βουλκανισμού


6. Παράδοση, αποστολή και εξυπηρέτηση

7. Συχνές ερωτήσεις

A. ποιο είναι το MOQ; - Ένα δοχείο 20 ποδιών και μπορεί να αναμιχθεί.

Β. Ποια εγγύηση για τα ελαστικά; - Εντός 2 ετών από την ημερομηνία B / L.Hot Tags: Όλα τα ελαστικά χάλυβα Radial Bus, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρική, προσαρμοσμένη, χαμηλή τιμή

στέλλω ερώτηση

αναφέρω προϊόν