Όλα τα ελαστικά φορτηγών χάλυβα ακτινικά περονοφόρα

Όλα τα ελαστικά φορτηγών χάλυβα ακτινικά περονοφόρα

Η ποιότητα της παραγωγής είναι η σωστή γραμμή της επιχείρησης, το πρόγραμμα OTR μας κάνει επίσης μεγάλη ανάπτυξη στην τεχνολογία και στη νέα έρευνα παραγωγής. Όλα τα χαλύβδινα ελαστικά περονοφόρου ανυψωτικού οχήματος έχουν πωληθεί σε περισσότερες από 80 χώρες και περιοχές με βάση την τέλεια ποιότητα και το εξαιρετικό σύστημα εξυπηρέτησης μετά την πώληση.

Λεπτομέρεια προϊόντος

1. Εισαγωγή προϊόντων

Όλα τα χαλύβδινα ελαστικά περονοφόρου ανυψωτικού οχήματος είναι εξοπλισμένα με προηγμένο εξοπλισμό κατασκευής από τήξη, εξώθηση, κοπή, χύτευση και βουλκανισμό.

Διάφορες πρώτες ύλες όπως καουτσούκ, σύρμα χάλυβα και αιθάλη αγοράζονται μόνο από κορυφαίους προμηθευτές, γεγονός που εγγυάται αποτελεσματικά τη σταθερή ποιότητα των προϊόντων.


2. Παράμετρος προϊόντος (προδιαγραφή)


3. Χαρακτηριστικό προϊόντος και εφαρμογή

Όλα τα χαλύβδινα ελαστικά περονοφόρου ανυψωτικού οχήματος τα οποία το ανθεκτικό ακτινικό ελαστικό έχουν σχεδιαστεί για περονοφόρα φορτηγά, τερματικούς ελκυστήρες και άλλους βιομηχανικούς εξοπλισμούς που χρησιμοποιούνται σε εφαρμογές βαρέως τύπου.


4. Λεπτομέρειες προϊόντος

Όλα τα χαλύβδινα ελαστικά περονοφόρου ανυψωτικού οχήματος με μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και μεγαλύτερη ανθεκτικότητα. Διπλό σκελετό πλευρικού τοιχώματος και καλώδια προστασίας. Υψηλή αντοχή σε κρούση και διάτρηση.

 

 

5. Προσόντα προϊόντος

Εργαστήριο προεπεξεργασίας


Εργαστήριο χύτευσης


Εργαστήριο βουλκανισμού


6. Παράδοση, αποστολή και εξυπηρέτηση

7. Συχνές ερωτήσεις

A. ποιο είναι το MOQ; - Ένα δοχείο 20 ποδιών και μπορεί να αναμιχθεί.

Β. Ποια εγγύηση για τα ελαστικά; - Εντός 2 ετών από την ημερομηνία B / L.Hot Tags: Όλα τα ελαστικά φορτηγών χάλυβα ακτινικά περονοφόρα, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρική, προσαρμοσμένη, χαμηλή τιμή

στέλλω ερώτηση

αναφέρω προϊόν