Όλα τα ελαστικά φορτηγών χάλυβα ακτινικών ορυχείων

Όλα τα ελαστικά φορτηγών χάλυβα ακτινικών ορυχείων

Η ποιότητα της παραγωγής είναι η σωστή γραμμή της επιχείρησης, το πρόγραμμα OTR μας κάνει επίσης μεγάλη ανάπτυξη στην τεχνολογία και στη νέα έρευνα παραγωγής.
Όλα τα ελαστικά φορτηγών ακτινικής εξόρυξης χάλυβα έχουν πωληθεί σε περισσότερες από 80 χώρες και περιοχές με βάση την τέλεια ποιότητα και το εξαιρετικό σύστημα εξυπηρέτησης μετά την πώληση.

Λεπτομέρεια προϊόντος

1. Εισαγωγή προϊόντων

Όλα τα ελαστικά φορτηγών ακτινικής εξόρυξης χάλυβα είναι εξοπλισμένα με προηγμένο εξοπλισμό κατασκευής από τήξη, εξώθηση, κοπή, χύτευση και βουλκανισμό.

Διάφορες πρώτες ύλες όπως καουτσούκ, σύρμα χάλυβα και αιθάλη αγοράζονται μόνο από κορυφαίους προμηθευτές, γεγονός που εγγυάται αποτελεσματικά τη σταθερή ποιότητα των προϊόντων.


2. Παράμετρος προϊόντος (προδιαγραφή)

 

3. Χαρακτηριστικό προϊόντος και εφαρμογή

Όλα τα ελαστικά φορτηγών ορυκτών ακτινικής εξόρυξης ειδικού σχεδιασμού για γκρέιντερ, εφαρμοζόμενη αντίσταση κοπής, μεγαλύτερη διάρκεια ζωής ελαστικών. Μοναδικός σχεδιασμός ελαστικών που παρέχει καλή σταθερότητα εργασίας.

Ακτινική δομή που παρέχει το Anti-shocking και Anti-skidding. Χωρητικότητα, καλή πρόσφυση και για το ETGRADER, προσφέροντας επιπλέον προστασία για το όχημα.


4. Λεπτομέρειες προϊόντος

Ποιότητα βαθμολογίας ποιότητας όλα τα ελαστικά χάλυβα με ακτινικό ανατρεπόμενο φορτηγό χρησιμοποιώντας πολύ βαθύ πέλμα και μεγάλα μπλοκ μοτίβων. Εξόρυξη ελαστικών φορτηγού σε τραχιά κατάσταση. Μικρή εφαρμογή φορτηγών απορρίψεων.


5. Προσόντα προϊόντος

Εργαστήριο προεπεξεργασίας


Εργαστήριο χύτευσης


Εργαστήριο βουλκανισμού


6. Παράδοση, αποστολή και εξυπηρέτηση

7. Συχνές ερωτήσεις

A. ποιο είναι το MOQ; - Ένα δοχείο 20 ποδιών και μπορεί να αναμιχθεί.

Β. Ποια εγγύηση για τα ελαστικά; - Εντός 2 ετών από την ημερομηνία B / L.Hot Tags: Όλα τα ελαστικά φορτηγών χάλυβα Radial Mining, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρική, προσαρμοσμένη, χαμηλή τιμή

στέλλω ερώτηση

αναφέρω προϊόν