Όλα τα ελαστικά χάλυβα ακτινικής θύρας

Όλα τα ελαστικά χάλυβα ακτινικής θύρας

Η ποιότητα της παραγωγής είναι η σωστή γραμμή της επιχείρησης, το πρόγραμμα OTR μας κάνει επίσης μεγάλη ανάπτυξη στην τεχνολογία και στη νέα έρευνα παραγωγής. Όλα τα ελαστικά χάλυβα ακτινικής θύρας έχουν πωληθεί σε περισσότερες από 80 χώρες και περιοχές με βάση την τέλεια ποιότητα και το εξαιρετικό σύστημα εξυπηρέτησης μετά την πώληση.

Λεπτομέρεια προϊόντος

1. Εισαγωγή προϊόντων

Όλα τα ελαστικά ακτινικής θύρας είναι εξοπλισμένα με προηγμένο εξοπλισμό κατασκευής από τήξη, εξώθηση, κοπή, χύτευση και βουλκανισμό.

Διάφορες πρώτες ύλες όπως καουτσούκ, σύρμα χάλυβα και αιθάλη αγοράζονται μόνο από κορυφαίους προμηθευτές, γεγονός που εγγυάται αποτελεσματικά τη σταθερή ποιότητα των προϊόντων.


2. Παράμετρος προϊόντος (προδιαγραφή)

 

3. Χαρακτηριστικό προϊόντος και εφαρμογή

Όλα τα χαλύβδινα ελαστικά ακτινικής θύρας που το ανθεκτικό ακτινικό ελαστικό έχει σχεδιαστεί για περονοφόρα ανυψωτικά οχήματα, τερματικούς ελκυστήρες και άλλους βιομηχανικούς εξοπλισμούς που χρησιμοποιούνται σε εφαρμογές βαρέως τύπου.


4. Λεπτομέρειες προϊόντος

Όλα τα χαλύβδινα ελαστικά ακτινικής θύρας με μαζικό πέλμα και ανθεκτικό στη φθορά, καουτσούκ χαμηλής τριβής. Δυνατότητα εκτεταμένης ταχύτητας και ενισχυμένη αρχιτεκτονική κορώνας. Υψηλή αντοχή σε κρούση και παρακέντηση. Προστατεύεται από επιθέσεις και εκτεταμένη σταθερότητα


5. Προσόντα προϊόντος

Εργαστήριο προεπεξεργασίας


Εργαστήριο χύτευσης


Εργαστήριο βουλκανισμού


6. Παράδοση, αποστολή και εξυπηρέτηση

7. Συχνές ερωτήσεις

A. ποιο είναι το MOQ; - Ένα δοχείο 20 ποδιών και μπορεί να αναμιχθεί.

Β. Ποια εγγύηση για τα ελαστικά; - Εντός 2 ετών από την ημερομηνία B / L.Hot Tags: Όλα τα ελαστικά χάλυβα ακτινικής θύρας, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρική, προσαρμοσμένη, χαμηλή τιμή

στέλλω ερώτηση

αναφέρω προϊόν