Ελαστικά όλων των θέσεων τροχών

Ελαστικά όλων των θέσεων τροχών

Η ποιότητα της παραγωγής είναι η σωτηρία της επιχείρησης, το πρόγραμμα TBR μας κάνει επίσης μεγάλη ανάπτυξη στην τεχνολογία και στη νέα έρευνα παραγωγής.
Όλα τα ελαστικά φορτηγών θέσης τροχών έχουν πωληθεί σε περισσότερες από 80 χώρες και περιοχές με βάση την τέλεια ποιότητα και το εξαιρετικό σύστημα εξυπηρέτησης μετά την πώληση.

Λεπτομέρεια προϊόντος

1. Εισαγωγή προϊόντων

Όλα τα ελαστικά φορτηγών θέσης τροχών είναι εξοπλισμένα με προηγμένο εξοπλισμό κατασκευής από τήξη, εξώθηση, κοπή, χύτευση και βουλκανισμό.

Διάφορες πρώτες ύλες όπως καουτσούκ, σύρμα χάλυβα και αιθάλη αγοράζονται μόνο από κορυφαίους προμηθευτές, γεγονός που εγγυάται αποτελεσματικά τη σταθερή ποιότητα των προϊόντων.


2. Παράμετρος προϊόντος (προδιαγραφή)

 

3. Χαρακτηριστικό προϊόντος και εφαρμογή

Όλα τα ελαστικά φορτηγών θέσης τροχού έχουν σχεδιαστεί για όλες τις θέσεις τροχών των φορτηγών, κατάλληλα για μεταφορά μεσαίας και μεγάλης απόστασης σε δρόμο και αυτοκινητόδρομο.


4. Λεπτομέρειες προϊόντος

Όλα τα ελαστικά φορτηγών θέσης τροχού με τον κλασικό σχεδιασμό μοτίβου, ο ειδικός γωνιακός σχεδιασμός του κάθετου και οριζόντιου πυθμένα του αυλακιού θα αποτρέψει αποτελεσματικά τη συγκράτηση της πέτρας.

Ο άνισος σχεδιασμός βήματος μειώνει τον θόρυβο οδήγησης των ελαστικών, βελτιώνει τη σταθερότητα των ελαστικών. Ο καλύτερος σχεδιασμός μπλοκ που προεξέχει, καλή απόδοση πέδησης

 

5. Προσόντα προϊόντος

Εργαστήριο προεπεξεργασίας


Εργαστήριο χύτευσης


Εργαστήριο βουλκανισμού


6. Παράδοση, αποστολή και εξυπηρέτηση

7. Συχνές ερωτήσεις

A. ποιο είναι το MOQ; - Ένα δοχείο 20 ποδιών και μπορεί να αναμιχθεί.

Β. Ποια εγγύηση για τα ελαστικά; - Εντός 2 ετών από την ημερομηνία B / L.Hot Tags: Όλα τα ελαστικά φορτηγών θέσης τροχών, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρική, προσαρμοσμένη, χαμηλή τιμή

στέλλω ερώτηση

αναφέρω προϊόν