Ελαστικά εξόρυξης προκατάληψης

Ελαστικά εξόρυξης προκατάληψης

Οι επιχειρήσεις Bias Mining Tyres που ενσωματώνουν σχεδιασμό, έρευνα, ανάπτυξη, παραγωγή, πωλήσεις και εξυπηρέτηση μετά την πώληση είναι μία από τις μεγάλες βάσεις παραγωγής ελαστικών βιομηχανικών και εξορυκτικών ελαστικών στην Κίνα.

Λεπτομέρεια προϊόντος

1. Εισαγωγή προϊόντων των Bias Mining Tyres

Τα Bias Mining Tyres είναι εξοπλισμένα με προηγμένο εξοπλισμό κατασκευής από τήξη, εξώθηση, κοπή, χύτευση και βουλκανισμό.

Διάφορες πρώτες ύλες όπως καουτσούκ, σύρμα χάλυβα και αιθάλη αγοράζονται μόνο από κορυφαίους προμηθευτές, γεγονός που εγγυάται αποτελεσματικά τη σταθερή ποιότητα των προϊόντων.


2. Παράμετρος προϊόντος (προδιαγραφή)

 

3. Χαρακτηριστικό προϊόντος και εφαρμογή ελαστικών εξόρυξης bias

Βελτιστοποίηση σχεδιασμού μοτίβων, ενίσχυση της στερέωσης μοτίβων στερέωσης της φθοράς των ελαστικών, ενίσχυση της δομής των ελαστικών, διασφάλιση της απόδοσης των ελαστικών με ρουλεμάν και ανθεκτικότητα ανώτερου οδοστρώματος, πρόσφυση και τέλεια πρόσφυση.

Ιδιαίτερα κατάλληλη για την περιοχή εξόρυξης του περιβάλλοντος εργασίας καλύτερα.


4. Λεπτομέρειες προϊόντος

Τα Bias Mining Tyres αναπτύχθηκαν για μικτή επιφάνεια δρόμου με συνηθισμένο και σκληρό, ισχυρό κράτημα, ανώτερη πρόσφυση, αντοχή στην κοπή, διάτρηση και ολισθηρό.


5. Προσόντα προϊόντων ελαστικών εξόρυξης προκατάληψης


6. Παράδοση, αποστολή και εξυπηρέτηση

7. Συχνές ερωτήσεις για ελαστικά εξόρυξης bias

A. ποιο είναι το MOQ; - Ένα δοχείο 20 ποδιών και μπορεί να αναμιχθεί.

Β. Ποια εγγύηση για τα ελαστικά; - Εντός 2 ετών από την ημερομηνία B / L.Hot Tags: Bias Mining ελαστικά, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρική, προσαρμοσμένη, χαμηλή τιμή

στέλλω ερώτηση

αναφέρω προϊόν