Ελαστικά φορτηγών Bias Nylon

Ελαστικά φορτηγών Bias Nylon

Η ποιότητα της παραγωγής είναι η σωστή γραμμή της επιχείρησης, το μεροληπτικό μας πρόγραμμα TBR κάνει επίσης μεγάλη ανάπτυξη στην τεχνολογία και στη νέα έρευνα παραγωγής.
Οι σειρές ελαστικών φορτηγών Bias nylon έχουν πωληθεί σε περισσότερες από 30 χώρες και περιοχές με βάση την τέλεια ποιότητα και το εξαιρετικό σύστημα εξυπηρέτησης μετά την πώληση.

Λεπτομέρεια προϊόντος

1. Εισαγωγή προϊόντων

Τα ελαστικά φορτηγών νάυλον Bias είναι εξοπλισμένα με προηγμένο εξοπλισμό κατασκευής από τήξη, εξώθηση, κοπή, χύτευση και βουλκανισμό.

Διάφορες πρώτες ύλες όπως καουτσούκ, νάιλον γραμμές και άνθρακα αγοράζονται μόνο από κορυφαίους προμηθευτές, πράγμα που εγγυάται αποτελεσματικά τη σταθερή ποιότητα των προϊόντων.


2. Παράμετρος προϊόντος (προδιαγραφή)

 

3. Χαρακτηριστικό προϊόντος και εφαρμογή

Η σειρά ελαστικών φορτηγών νάιλον bias κατάλληλη για κακές συνθήκες εδάφους και πετρωμάτων, και έχει τα χαρακτηριστικά της μεγαλύτερης αντίστασης στην κοπή, μπορεί να διανύσει 100.000 χιλιόμετρα.


4. Λεπτομέρειες προϊόντος


5. Προσόντα προϊόντος

Εργαστήριο προεπεξεργασίας


Εργαστήριο χύτευσης


Εργαστήριο βουλκανισμού


6. Παράδοση, αποστολή και εξυπηρέτηση

7. Συχνές ερωτήσεις

A. ποιο είναι το MOQ; - Ένα δοχείο 20 ποδιών και μπορεί να αναμιχθεί.

Β. Ποια εγγύηση για τα ελαστικά; - Εντός 2 ετών από την ημερομηνία B / L.Hot Tags: Bias Nylon Truck ελαστικά, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρική, προσαρμοσμένη, χαμηλή τιμή

στέλλω ερώτηση

αναφέρω προϊόν