Ελαστικό βαρύ φορτηγών απορρίψεων

Ελαστικό βαρύ φορτηγών απορρίψεων

Οι εξειδικευμένες επιχειρήσεις ελαστικών βαρύ φορτηγών απορριμμάτων και μηχανημάτων ορυχείων που ενσωματώνουν σχεδιασμό, έρευνα, ανάπτυξη, παραγωγή, πωλήσεις και εξυπηρέτηση μετά την πώληση είναι μια από τις μεγάλες βάσεις παραγωγής ελαστικών βιομηχανικής παραγωγής και εξόρυξης ελαστικών στην Κίνα.

Λεπτομέρεια προϊόντος

1. Εισαγωγή προϊόντων

Τα ελαστικά βαρύ φορτηγών απορρίψεων είναι εξοπλισμένα με προηγμένο εξοπλισμό κατασκευής από τήξη, εξώθηση, κοπή, χύτευση και βουλκανισμό.

Διάφορες πρώτες ύλες όπως καουτσούκ, σύρμα χάλυβα και αιθάλη αγοράζονται μόνο από κορυφαίους προμηθευτές, γεγονός που εγγυάται αποτελεσματικά τη σταθερή ποιότητα των προϊόντων.


2. Παράμετρος προϊόντος (προδιαγραφή)

 

 

3. Χαρακτηριστικό προϊόντος και εφαρμογή

Το ελαστικό βαρύ φορτηγό απορρίψεων με μεγάλο σχέδιο μπλοκ μοτίβου, έχει καλή προστασία από αντοχή στη φθορά, αντοχή σε κρούση, ειδικό σχέδιο μοτίβου ώμου, το καθένα για να αποβάλει τη λάσπη, που διαθέτει ιδιότητα αυτοκαθαριζόμενου και αποτρέπει την πλευρική ολίσθηση, είναι κατάλληλο για εργασίες φόρτωσης, μπουλντόζα υπό κάθε είδους περίπλοκες συνθήκες.


4. Λεπτομέρειες προϊόντος


5. Προσόντα προϊόντος


6. Παράδοση, αποστολή και εξυπηρέτηση

7. Συχνές ερωτήσεις

A. ποιο είναι το MOQ; - Ένα δοχείο 20 ποδιών και μπορεί να αναμιχθεί.

Β. Ποια εγγύηση για τα ελαστικά; - Εντός 2 ετών από την ημερομηνία B / L.Hot Tags: Heavy Dump Truck Bias Tire, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρική, προσαρμοσμένη, χαμηλή τιμή

στέλλω ερώτηση

αναφέρω προϊόν