Ελαστικά φορτηγών υπερφόρτωσης ορυχείων

Ελαστικά φορτηγών υπερφόρτωσης ορυχείων

Η ποιότητα της παραγωγής είναι η σωτηρία της επιχείρησης, το πρόγραμμα TBR μας κάνει επίσης μεγάλη ανάπτυξη στην τεχνολογία και στη νέα έρευνα παραγωγής.
Ορυχεία υπερφόρτωσης φορτηγών ελαστικά με ισχυρό πλευρικό τοίχωμα έχουν πωληθεί σε περισσότερες από 80 χώρες και περιοχές με βάση την τέλεια ποιότητα και το εξαιρετικό σύστημα εξυπηρέτησης μετά την πώληση.

Λεπτομέρεια προϊόντος

1. Εισαγωγή προϊόντων

Ορυχεία υπερφόρτωσης φορτηγό ελαστικό εξοπλισμένο με προηγμένο εξοπλισμό κατασκευής από τήξη, εξώθηση, κοπή, χύτευση και βουλκανισμό.

Διάφορες πρώτες ύλες όπως καουτσούκ, σύρμα χάλυβα και αιθάλη αγοράζονται μόνο από κορυφαίους προμηθευτές, γεγονός που εγγυάται αποτελεσματικά τη σταθερή ποιότητα των προϊόντων.


2. Παράμετρος προϊόντος (προδιαγραφή)


3. Χαρακτηριστικό προϊόντος και εφαρμογή

Ελαστικά φορτηγών υπερφόρτωσης ορυχείων που ισχύουν για φορτηγά απορριμμάτων, αναμικτήρια και φορτηγά φορτίου σε συνθήκες εκτός δρόμου.


4. Λεπτομέρειες προϊόντος

Τα ελαστικά φορτηγών υπερφόρτωσης ορυχείων έχουν εξαιρετική απόδοση πρόσφυσης και πρόσφυσης.

Το μεγάλο σχέδιο μπλοκ ενισχύει το σχεδιασμό ενίσχυσης και βελτιώνει την αντοχή στη διάτρηση και την αντοχή στο σχίσιμο.

Το πέλμα περνά από το βασικό σχέδιο κόλλας, βελτιώνει την απόδοση απαγωγής θερμότητας και βελτιώνει τη διάρκεια ζωής των ελαστικών.

 

5. Προσόντα προϊόντος

Εργαστήριο προεπεξεργασίας


Εργαστήριο χύτευσης


Εργαστήριο βουλκανισμού


6. Παράδοση, αποστολή και εξυπηρέτηση

7. Συχνές ερωτήσεις

A. ποιο είναι το MOQ; - Ένα δοχείο 20 ποδιών και μπορεί να αναμιχθεί.

Β. Ποια εγγύηση για τα ελαστικά; - Εντός 2 ετών από την ημερομηνία B / L.Hot Tags: Μεταλλεία υπερφόρτωσης ελαστικών φορτηγών, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρική, προσαρμοσμένη, χαμηλή τιμή

στέλλω ερώτηση

αναφέρω προϊόν