Τι σημαίνει η προδιαγραφή ελαστικών φορτωτή "16 / 70-20";

- 2021-05-20-

Η προδιαγραφή ελαστικού φορτωτή 16 λέει ότι το πλάτος διατομής των 16 ιντσών, το 70 αναφέρει ότι η επίπεδη αναλογία του τμήματος ελαστικών είναι 70%, δηλαδή, η αναλογία ύψους τοιχώματος ελαστικού και πλάτους πέλματος, η επίπεδη αναλογία του γενικού ελαστικού είναι μεταξύ 30 % - 80%, ο δείκτης φόρτωσης είναι 20.

Τα ελαστικά συνήθως τοποθετούνται σε μεταλλικές ζάντες για τη στήριξη του αμαξώματος του αυτοκινήτου, ρυθμίζουν την εξωτερική πρόσκρουση, επιτυγχάνουν επαφή με την επιφάνεια του δρόμου και διασφαλίζουν την απόδοση του οχήματος. Το ελαστικό χρησιμοποιείται συχνά σε πολύπλοκες και σκληρές συνθήκες, υπό διάφορες παραμορφώσεις, φορτίο, δύναμη και υψηλή και χαμηλή θερμοκρασία κατά την οδήγηση, οπότε πρέπει να έχει υψηλή απόδοση ρουλεμάν, απόδοση πρόσφυσης, απόδοση buffer


Εκτεταμένες πληροφορίες

1. Υποστηρίξτε το πλήρες βάρος του οχήματος, αντέξτε το φορτίο του οχήματος και μεταφέρετε δυνάμεις και ροπές προς άλλες κατευθύνσεις.

2, μεταφέρετε την πρόσφυση και τη ροπή πέδησης, για να εξασφαλίσετε καλή πρόσφυση μεταξύ του τροχού και της επιφάνειας του δρόμου, προκειμένου να βελτιώσετε την ισχύ, τον έλεγχο και τη διαπερατότητα του αυτοκινήτου. Και η ανάρτηση του αυτοκινήτου μαζί για τον μετριασμό των επιπτώσεων της οδήγησης του αυτοκινήτου και για τη μείωση των κραδασμών που προκαλούνται από αυτό.

3, για να αποτρέψετε τα μέρη του αυτοκινήτου από σοβαρούς κραδασμούς και πρόωρες ζημιές, προσαρμόστε την απόδοση υψηλής ταχύτητας του οχήματος και μειώστε τον θόρυβο κατά την οδήγηση, για να διασφαλίσετε την ασφάλεια οδήγησης, σταθερότητα χειρισμού, άνεση και οικονομία εξοικονόμησης ενέργειας.