Προφυλάξεις για ακτινικά ελαστικά χωρίς σωλήνα

- 2021-07-02-

1. Η καθορισμένη πίεση αέρα πρέπει να διατηρείται
Ελαστικά χωρίς σωλήναείναι κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας καουτσούκ, με καλή ελαστικότητα, ισχυρή ευελιξία και μεγάλη γκάμα προσαρμογής στην πίεση του αέρα. Ακόμα κι αν η πίεση των ελαστικών είναι υψηλή, δεν έχει τη σκληρή αίσθηση των συνηθισμένων ελαστικών. Επομένως, η πίεση του αέρα πρέπει να ελέγχεται με βαρόμετρο. Εκτός από τα διάτρητα ελαστικά, τα ελαστικά χωρίς σωλήνα γενικά δεν ξεφουσκώνουν μόνα τους. Επομένως, όταν φουσκώνετε, ελέγξτε με βαρόμετρο και διατηρήστε την καθορισμένη πίεση. Μην χρησιμοποιείτε την αίσθηση για να προσδιορίσετε εάν θα φουσκώνετε όπως τα συνηθισμένα ελαστικά.
2. Διατηρήστε τα ελαστικά καθαρά
Ελαστικά χωρίς σωλήναθα πρέπει επίσης να αποφεύγεται η διάτρηση ή η διάτρηση από αιχμηρά και σκληρά αντικείμενα, και να αποφεύγεται η επαφή με οξέα και αλκάλια. Η μόλυνση του λαδιού θα επιταχύνει επίσης την αποσύνθεση του καουτσούκ. Τα ελαστικά πρέπει να διατηρούνται καθαρά για να αποτρέπεται η γήρανση του ελαστικού και να παρατείνεται η διάρκεια ζωής του.
3. Δεν είναι κατάλληλο να οδηγείτε σε χωματόδρομο στα προάστια
Ελαστικά χωρίς σωλήναhave good adaptability to asphalt and cement roads. Even if the road has water, it can maintain strong adhesion and has good stability. But for soil roads, especially muddy roads, the adhesion is low and the stability is poor. Motorcycles with tubeless tires are best used in urban areas, not on the outskirts of dirt roads.