Ελαστικά από νάιλον

Ελαστικά από νάιλον

Οι εταιρείες Nylon Tyres που ενσωματώνουν το σχεδιασμό, την έρευνα, την ανάπτυξη, την παραγωγή, τις πωλήσεις και την εξυπηρέτηση μετά την πώληση είναι μια από τις μεγάλες βάσεις παραγωγής ελαστικών βιομηχανικών και εξόρυξης στην Κίνα.

Λεπτομέρεια προϊόντος

1. Εισαγωγή προϊόντων

Τα ελαστικά νάιλον για λιμενική μηχανή είναι εξοπλισμένα με προηγμένο εξοπλισμό κατασκευής από τήξη, εξώθηση, κοπή, χύτευση και βουλκανισμό.

Διάφορες πρώτες ύλες όπως καουτσούκ, σύρμα χάλυβα και αιθάλη αγοράζονται μόνο από κορυφαίους προμηθευτές, γεγονός που εγγυάται αποτελεσματικά τη σταθερή ποιότητα των προϊόντων.


2. Παράμετρος προϊόντος (προδιαγραφή)

 

 

3. Χαρακτηριστικό προϊόντος και εφαρμογή

Βελτιστοποίηση σχεδιασμού μοτίβου, ενίσχυση του μπλοκ άκαμπτων μοτίβων, διασφάλιση της φθοράς των ελαστικών, Ελαστικά Nylon για μηχάνημα θύρας με ενίσχυση δομής για να διασφαλιστεί ότι έχει απόδοση ρουλεμάν και αντοχή ανώτερου οδοστρώματος, τέλεια πρόσφυση και καλή πρόσφυση.


4. Λεπτομέρειες προϊόντος


5. Προσόντα προϊόντος


6. Παράδοση, αποστολή και εξυπηρέτηση

7. Συχνές ερωτήσεις

A. ποιο είναι το MOQ; - Ένα δοχείο 20 ποδιών και μπορεί να αναμιχθεί.

Β. Ποια εγγύηση για τα ελαστικά; - Εντός 2 ετών από την ημερομηνία B / L.Hot Tags: Ελαστικά από νάιλον, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρική, προσαρμοσμένη, χαμηλή τιμή

στέλλω ερώτηση

αναφέρω προϊόν