Ελαστικά φορτηγών Radial Quiet Heavy Duty

Ελαστικά φορτηγών Radial Quiet Heavy Duty

Η ποιότητα της παραγωγής είναι η σωτηρία της επιχείρησης, το πρόγραμμα TBR μας κάνει επίσης μεγάλη ανάπτυξη στην τεχνολογία και στη νέα έρευνα παραγωγής.
Τα ακτινωτά ελαστικά βαρέων φορτηγών έχουν πωληθεί σε περισσότερες από 80 χώρες και περιοχές με βάση την τέλεια ποιότητα και το εξαιρετικό σύστημα εξυπηρέτησης μετά την πώληση.

Λεπτομέρεια προϊόντος

1. Εισαγωγή προϊόντων

Ακτινικά ήσυχα ελαστικά βαρέων φορτηγών εξοπλισμένα με προηγμένο εξοπλισμό κατασκευής από τήξη, εξώθηση, κοπή, χύτευση και βουλκανισμό.

Διάφορες πρώτες ύλες όπως καουτσούκ, σύρμα χάλυβα και αιθάλη αγοράζονται μόνο από κορυφαίους προμηθευτές, γεγονός που εγγυάται αποτελεσματικά τη σταθερή ποιότητα των προϊόντων.


2. Παράμετρος προϊόντος (προδιαγραφή)

 

3. Χαρακτηριστικό προϊόντος και εφαρμογή

Ακτινικά ήσυχα ελαστικά βαρέων φορτηγών σχεδιασμένα για τη θέση οδήγησης των ανατρεπόμενων φορτηγών, αναμικτών, ελκυστήρων και φορτηγών εκτός δρόμου.


4. Λεπτομέρειες προϊόντος

Ακτινικά αθόρυβα ελαστικά βαρέως τύπου με εξαιρετική πρόσφυση και πρόσφυση

Ο μοναδικός σχεδιασμός του κάτω μέρους της αυλάκωσης του δεύτερου σταδίου αποτρέπει την ενσωμάτωση της πέτρας και ενισχύει την προστασία του πυθμένα του αυλακιού.

Ο σχεδιασμός της βαθιάς αυλάκωσης του ώμου των ελαστικών έχει εξαιρετική απόδοση αποστράγγισης, εκκένωσης λάσπης και εκκένωσης ιζημάτων

 

 

5. Προσόντα προϊόντος

Εργαστήριο προεπεξεργασίας


Εργαστήριο χύτευσης


Εργαστήριο βουλκανισμού


6. Παράδοση, αποστολή και εξυπηρέτηση

7. Συχνές ερωτήσεις

A. ποιο είναι το MOQ; - Ένα δοχείο 20 ποδιών και μπορεί να αναμιχθεί.

Β. Ποια εγγύηση για τα ελαστικά; - Εντός 2 ετών από την ημερομηνία B / L.Hot Tags: Ελαστικά φορτηγών Radial Quiet Heavy Duty, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρική, προσαρμοσμένη, χαμηλή τιμή

στέλλω ερώτηση

αναφέρω προϊόν