Ακτινωτό χιόνι και χειμερινό ελαστικό OTR

Ακτινωτό χιόνι και χειμερινό ελαστικό OTR

Η ποιότητα της παραγωγής είναι η σωστή γραμμή της επιχείρησης, το πρόγραμμα OTR μας κάνει επίσης μεγάλη ανάπτυξη στην τεχνολογία και στη νέα έρευνα παραγωγής. Τα ακτινικά ελαστικά χιόνι και χειμώνα OTR έχουν πωληθεί σε περισσότερες από 80 χώρες και περιοχές με βάση την τέλεια ποιότητα και το εξαιρετικό σύστημα εξυπηρέτησης μετά την πώληση.

Λεπτομέρεια προϊόντος

1. Εισαγωγή προϊόντων

Το ελαστικό OTR με χιόνι και χειμώνα είναι εξοπλισμένο με προηγμένο εξοπλισμό κατασκευής από τήξη, εξώθηση, κοπή, χύτευση και βουλκανισμό.

Διάφορες πρώτες ύλες όπως καουτσούκ, σύρμα χάλυβα και αιθάλη αγοράζονται μόνο από κορυφαίους προμηθευτές, γεγονός που εγγυάται αποτελεσματικά τη σταθερή ποιότητα των προϊόντων.


2. Παράμετρος προϊόντος (προδιαγραφή)

 

3. Χαρακτηριστικό προϊόντος και εφαρμογή

Τα ακτινωτά ελαστικά χιόνι και χειμώνα OTR έχουν ειδική αντοχή στην τριβή και καλή πρόσφυση για όλη τη σεζόν. Σχεδιασμένο για γκρέιντερ και γερανούς με ειδική χρήση σε πάγο και χιόνι.


4. Λεπτομέρειες προϊόντος

Ακτινικό χιόνι και χειμερινό ελαστικό OTR με σύνθετο χιόνι για χιόνι και πάγο Ελαφριά κατασκευή μόνο για φορτωτή. Ανθεκτικότητα υψηλής ταχύτητας.


5. Προσόντα προϊόντος

Εργαστήριο προεπεξεργασίας


Εργαστήριο χύτευσης


Εργαστήριο βουλκανισμού


6. Παράδοση, αποστολή και εξυπηρέτηση

7. Συχνές ερωτήσεις

A. ποιο είναι το MOQ; - Ένα δοχείο 20 ποδιών και μπορεί να αναμιχθεί.

Β. Ποια εγγύηση για τα ελαστικά; - Εντός 2 ετών από την ημερομηνία B / L.Hot Tags: Radial Snow and Winter OTR Tire, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρική, προσαρμοσμένη, χαμηλή τιμή

στέλλω ερώτηση

αναφέρω προϊόν