Ελαστικό φορτηγών Radial Tubeless

Ελαστικό φορτηγών Radial Tubeless

Η ποιότητα της παραγωγής είναι η σωτηρία της επιχείρησης, το πρόγραμμα TBR μας κάνει επίσης μεγάλη ανάπτυξη στην τεχνολογία και στη νέα έρευνα παραγωγής.
Τα ακτινικά ελαστικά χωρίς φορτηγό σε αυτοκινητόδρομο έχουν πωληθεί σε περισσότερες από 80 χώρες και περιοχές με βάση την τέλεια ποιότητα και το εξαιρετικό σύστημα εξυπηρέτησης μετά την πώληση.

Λεπτομέρεια προϊόντος

1. Εισαγωγή προϊόντων

Τα ελαστικά ακτινωτών φορτηγών χωρίς αυτοκινητόδρομο είναι εξοπλισμένα με προηγμένο εξοπλισμό κατασκευής από τήξη, εξώθηση, κοπή, χύτευση και βουλκανισμό.

Διάφορες πρώτες ύλες όπως καουτσούκ, σύρμα χάλυβα και αιθάλη αγοράζονται μόνο από κορυφαίους προμηθευτές, γεγονός που εγγυάται αποτελεσματικά τη σταθερή ποιότητα των προϊόντων.


2. Παράμετρος προϊόντος (προδιαγραφή)

 

3. Χαρακτηριστικό προϊόντος και εφαρμογή

Ακτινικό ελαστικό χωρίς φορτηγό σε αυτοκινητόδρομο σχεδιασμένο για θέση οδήγησης και ρυμουλκούμενου για φορτηγό και θέση τροχού σε όλο τον τροχό, κατάλληλο για μεταφορά μεσαίας και μεγάλης απόστασης, καλές ασφαλτοστρωμένες οδικές συνθήκες και αυτοκινητόδρομο.


4. Λεπτομέρειες προϊόντος

Ακτινικό ελαστικό χωρίς φορτηγό σε αυτοκινητόδρομο με κλειστό σχεδιασμό ώμου, σπασμένη σχισμή σε σχήμα γραμμής στον ώμο για βελτίωση της σταθερότητας οδήγησης.

Ο διευρυμένος σχεδιασμός πέλματος βελτιώνει αποτελεσματικά την αντίσταση στη φθορά του πέλματος.

Μεγάλος κορεσμός μοτίβου, καλή αντοχή στη φθορά και μεγάλη απόσταση σε μίλια.

 

5. Προσόντα προϊόντος

Εργαστήριο προεπεξεργασίας


Εργαστήριο χύτευσης


Εργαστήριο βουλκανισμού


6. Παράδοση, αποστολή και εξυπηρέτηση

7. Συχνές ερωτήσεις

A. ποιο είναι το MOQ; - Ένα δοχείο 20 ποδιών και μπορεί να αναμιχθεί.

Β. Ποια εγγύηση για τα ελαστικά; - Εντός 2 ετών από την ημερομηνία B / L.



Hot Tags: Radial Tubeless Truck ελαστικών, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρική, προσαρμοσμένη, χαμηλή τιμή

στέλλω ερώτηση

αναφέρω προϊόν