Ελαστικό δρόμου

Ελαστικό δρόμου

Οι εξειδικευμένες επιχειρήσεις ελαστικών για ελαστικά οδικών κυλίνδρων και μηχανημάτων εξόρυξης που ενσωματώνουν το σχεδιασμό, την έρευνα, την ανάπτυξη, την παραγωγή, τις πωλήσεις και την εξυπηρέτηση μετά την πώληση είναι μια από τις μεγάλες βάσεις παραγωγής ελαστικών βιομηχανίας και εξόρυξης στην Κίνα.

Λεπτομέρεια προϊόντος

1. Εισαγωγή προϊόντων

Τα ελαστικά οδοστρωτήρα είναι εξοπλισμένα με προηγμένο εξοπλισμό κατασκευής από τήξη, εξώθηση, κοπή, χύτευση και βουλκανισμό.

Διάφορες πρώτες ύλες όπως καουτσούκ, σύρμα χάλυβα και αιθάλη αγοράζονται μόνο από κορυφαίους προμηθευτές, γεγονός που εγγυάται αποτελεσματικά τη σταθερή ποιότητα των προϊόντων.


2. Παράμετρος προϊόντος (προδιαγραφή)

 

3. Χαρακτηριστικό προϊόντος και εφαρμογή

Ελαστικό οδικού κυλίνδρου με ελαστικό επίπλευσης, τρέξιμο σταθερά. Η περιοχή του πείρου είναι κυκλική κατανεμημένη τάση πίεσης σύνδεσης με το έδαφος. Διαθέτει την καλή ιδιότητα διέλευσης και μείωσης του σεισμού. Κατάλληλο για μονοκύλινδρο οδικό κύλινδρο.


4. Λεπτομέρειες προϊόντος


5. Προσόντα προϊόντος


6. Παράδοση, αποστολή και εξυπηρέτηση

7. Συχνές ερωτήσεις

A. ποιο είναι το MOQ; - Ένα δοχείο 20 ποδιών και μπορεί να αναμιχθεί.

Β. Ποια εγγύηση για τα ελαστικά; - Εντός 2 ετών από την ημερομηνία B / L.Hot Tags: Road Roller Tire, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρική, προσαρμοσμένη, χαμηλή τιμή

στέλλω ερώτηση

αναφέρω προϊόν